Leje af festsal i nummer 90, st.tv. koster kr. 200,- per dag. Weekend koster kr. 600,- plus 1500 ,- depositum.

 

Skriv til AABs ejendomsservice på

ejendomsservice@aab.dk

 

- husk at tage hensyn til dine naboer. 

Velkommen til den "nye" Festsal:

Afdeling100’s festlokale er blevet frisket op

 

Vi har skruet op for hyggen og feststemningen med nye faciliteter i Afdeling100’s festlokale. Der er bl.a. kommet en rød løber til gallafesten, en parasol til sommerfesten og to små flagstænger til diverse fødselsdage og festlige lejligheder. 

Så hvis I står og mangler plads i lejligheden til jeres næste arrangement, har I mulighed for at leje festlokalet for 600 kr. plus depositum.

 

Hvis I er interesserede i at leje lokalet, skal I bare gøre følgende:

 

  • Skriv til ejendomsservice@aab.dk for at booke lokalet

  • Indbetal pengene, når du modtager opkrævning.

  • Sørg for at give besked om jeres arrangement til de opgange, der støder op til festlokalet og særligt til de lejligheder, der støder op til festlokalet, i så god tid som muligt

  • Overhold venligst AAB’s regler om støj og vores egen husorden.

  • Høj musik skal dæmpes kl. 20:00 på hverdage og kl. 23:00 i weekenden. Spilles der høj musik skal det altid foregå med lukkede vinduer og altandør.

  • For at give alle brugere af lokalet en god oplevelse, skal festlokalet forlades i samme stand, som I modtog det.

 

Vi lægger en gæstebog i lokalet, hvor I er meget velkomne til at fortælle om jeres fest, komme med ris og ros og kommentarer om lokalet. Så får vi mulighed for at give jer de bedste omgivelser til jeres fest.

Hvis I ønsker at se festlokalet, inden I booker det, kan I kontakte festlokaleinspektøren Kerstine Nielsen. Skriv gerne en besked på telefon 26140188 og så ringer hun tilbage så snart hun kan.